На 18.09.2016г. съвместно с община Костинброд се проведе спортен празник за деца  на стадион „Белица“. Той бе  организиран от  „Клуб по борба ” – Костинброд. Събитието започна с откриване на нова трибуна на стадион „Белица“. Изграждането на скамейките и ремонта на стадиона са по инициатива на Трайко Младенов – кмет на община Костинброд  и Борислав Здравков – президент на клуба по борба Костинброд.

Малки и по-големи се забавляваха с разнообразни спортни игри през целия неделен ден. Победителите получиха медали и купи, а треньотите им грамоти и статуетки за проявената активност.

В проявата участие взеха състезатели по борба, лека атлетика, айкидо, ръгби, художествена гимнастика и шахмат.В съревнованията участваха и зрители които имаха възможността да се докоснат и да усетят духа на различните видове спорт.

Празникът беше уважен от много изтъкнати личности допринесли за развитието на спорта в гр. Костинброд  и прославили града ни на безброй олимпиади, световни и европейски първенства. Мероприятието беше почетено и от  кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заместник кмета г-н Любен Кънчев, председателят на общинския съвет д-р Атанас Тенев, зам.председателят на общинският съвет г-жа Анна Радовска, както и от други кметове на населени места в община Костинброд и служители на общинската администрация.

Президентът на клуба по борба г-н Борислав Здравков връчи статуетки на всички гостуващи заслужили спортисти в знак на благодарност  и почит за усилията и успехите им през годините. Кметът на общината г-н Трайко Младенов награди лично Вержиния Рангелова, Мартин Аспарухов и Мартин Илиев за изключителен принос в популяризирането и развитието на спорта в община Костинброд.

Грамота  връчена от кмета получи и водещият на мероприятието г-н Михаил Дюзев в знак на признателност за популяризирането и развитието на културата и спорта в града.

Треньорите по борба и ръгби Крум Веселинов  и Александър Петров получиха символични подаръци, ризи от кмета на общината по повод техническия  гаф с размяната на имената под снимките на двамата треньори при отпечатването на празничният брой на информационен  бюлетин „Костинброд“.

3568 посещения общо 2 посещения за деня
Турнир на силата, красотата и мисълта