Кметът на Община Костинброд- г-н Трайко Младенов откри поредната нова детска площадка за игра на открито, намираща се в детска градина „Пролет“-село Голяновци. Площадката е изградена пред детското заведение и има положена ударопоглъщаща настилка, а съоръженията отговарят на всички изисквания за безопасност.

На откриването на най-новата придобивка за ДГ“Пролет“ присъстваха също кметът на село Голяновци – г-н Симеон Спасов, директорката на детската градина- г-жа Крилашка, възпитателки , родители и деца.

Г-н Младенов приветства всички и добави, че село Голяновци е развиващо се населено място. Кметът вметна, че преди зимата ще се създаде и футболно игрище . Също така и , че ще се бори за финансиране за изграждане на водопровод .

Кметът на село Голяновци поднесе своят подарък на децата от ДГ“Пролет“ , а именно забавен аниматор. След тържествения водосвет , песни и танци, децата се втурнаха за игри на новото съоръжение.

Новата площадка е част от мащабната програма на Община Костинброд за изграждане или обновяване на детски кътове за игра във всички райони на общината.

3887 посещения общо 1 посещения за деня
Нова детска площадка за ДГ“ПРОЛЕТ“ в село Голяновци