Г-жа Росица Иванова- областен управител на Софийска област връчи на г-н Младенов-кмет на община Костинброд грамота и статуетка. На събитието присъстваха кметове на всички общини от територията на Софийска област, областният управител на София област, депутати, представители на държавни институции, духовни лица.

 

Наградата община Костинброд получава за особеният принос в областта на културата и образованието в Софийска област – за фолклорните фестивали, които се провеждат в с. Петърч, с. Градец и гр. Костинброд, както и за особено голямото желание, което проявява в развитието на образованието на територията на цялата община.

Г-жа Росица Иванова – пожела успех от името на областната администрация на начинанието на общинска администрация – Костинброд да модернизира и развие преминалата в нейна собственост Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Свети Георги Победоносец“.

2851 посещения общо 2 посещения за деня
Днес на 22.12.2016г. в сградата на областната администрация на Софийска област бе проведена церемония по награждаване на победителите в конкурса „Най-успешно работеща община през 2016 г.“. Община Костинброд и г-н Трайко Младенов спечелиха наградата в категория „Култура и образование“.