След ремонта, извършен от община Костинброд, туристическо дружество и пенсионерски клуб „Кавака“ е с нов облик, като е демонтирана старата желязна дограма и е монтирана нова алуминиева дограма. За четири години в клубът в Първи район, град Костинброд е изграден санитарен възел, вътрешно пребоядисан, с нова ел. инсталация, отопление и осветление.

Консумативите /електричество и вода/ се заплащат от общината, като за пенсионерите е подсигурена и възможността да организират и провеждат туристически екскурзии, съвместно с община Костинброд, която подсигурява средствата необходими за транспортните им разходи.
За пълно удобство на пенсионерите, клубът разполага с кафе машина, телевизор и различни видове игри – шах, табла, карти и др.

През следващата година ще се предостави възможност туристическо дружество “Кавака” да участва и реализира проект, по своя идея през МИГ Костинброд – Своге.
Всичко това спомага живота на пенсионерите в град Костинброд да е по – уютен, спокоен и забавен. Нашите съграждани от третата възраст в Първи район имат все по- привлекателно място за срещи, културни прояви и беседи.
Оставаме на тях инициативата да се събират и забавляват.

8020 посещения общо 1 посещения за деня
Пенсионерският клуб в Първи район е с нова визия!