На 24.11.2018г Пенсионерски клуб „Люляк” от гр. Костинброд тържествено отбеляза 29 години от своето създаване.

На тържеството, проведено в ресторант „Нива“, присъстваха над 100 души, сред които приятелите им от гр.Пазарджик и гр.Годеч. Гости на тържеството бяха кметът на община Костинброд – г-н Трайко Младенов, зам.-кмет – г-н Александър Ненов и много приятели на клуба. Два приятелски пенсионерски клуба уважиха “Люляк”. ПК “Явор”, гр.Пазарджик и ПК “Надежда”, гр.Годеч допринесоха за настроението на костинбродските пенсионери.

Всички гости на празненството бяха посрещнати, по традиция, с погача.

Клубът отстоява и защитава вече 29 години правата, интересите и смисления живот на пенсионерите от гр. Костинброд. Неговото ръководство, начело с г-жа Теменужка Топалова е в много добро социално партньорство с ръководствата на пенсионерските клубове и пенсионерските сдружения, действащи на територията на общината, както и с други пенсионерски клубове в България. Ръководството на клуба поддържа отлични взаимоотношения с Община Костинброд в лицето на кмета г-н Трайко Младенов, председателя на общински съвет Костинброд д-р Атанас Тенев и цялата общинска администрация.

Годишнината на пенсионерки клуб „Люляк“ беше отбелязано и с богата литературно-музикална програма, изнесена изцяло от членуващи активисти в клуба. Певческа група “Танго”, създаде задушевна обстановка и чудесно настроение у присъстващите, стопли сърцата им с изпълнението на български песни. С епиграмите си, които бяха в унисон с чувствата, мислите и преживяванията на присъстващите на юбилея г-н Харалан Жечев и Агна Митова поднесоха своя поздрав към „третата възраст”.

Кулминацията на тържеството беше конкурса “Мис баба-2018”, който се организира от община Костинброд. Официалните гости бяха жури на конкурса и оценяваха дамите, взели участие в конкурса. На трето място “Мис баба” стана представител от ПК”Явор”, гр. Пазарджик, на второ място се класира дама от ПК”Надежда”, гр. Годеч и победител, с корона на “Мис баба” спечели Агна Митова от ПК”Люляк”, гр. Костинброд. Пред всички присъстващи кметът на община Костинброд разясни всички минали и бъдещи проекти в община Костинброд и пожела на пенсионерите да си създават само хубави емоции, за всичко друго община Костинброд ще им помогне.

Честит Рожден ден на Пенсионерски клуб “Люляк”! Пожелаваме все така да са задружни, весели и жизнени. Бъдете здрави!

12516 посещения общо 2 посещения за деня
Пенсионерски клуб „Люляк“ – гр.Костинброд отпразнува 29 години от създаването си