Участие в коледното тържество взеха малки и големи от ТС „ Зора“ с ръководител Калина Зашева , ДПГ „Шопчета“и ДВГ „Пеещите“ с ръководител Екатерина Михайлова , Мъжка фолклорна група и Група за автентичен фолклор с ръководител Елена Гатева при НЧ ,, Заря-1914”, гр. Костинброд . Благодарение на всички ръководители и секретаря на НЧ „Заря–1914″ Камелия Георгиева имахме възможността да се пренесем в една коледна приказка. 

Всички участници с много песни и танци, създадоха прекрасно предколедно настроение с много положителни емоции за всички гости .
На събитието присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов зам.-кмет на община Костинброд и г-жа Светослава Иванова директор на ДЦРДУ.
Г-н Младенов пожела на всички дейци към читалището да бъдат все така дейни и будни,защото именно с това те се наложиха и утвърдиха в културният живот на община Костинброд. Г-н Младенов сподели , че през последните седем години, успешно се развиха и продължават да се развиват и десетте читалища на територията на общината. Изрази и своята благодарност за усилията които те полагат за съхраняването и предаването на българския фолклор на по-младите поколения. Кмета пожела на всички присъстващи, весели Коледни и Новогодишни празници. Накрая на концерта, всички заедно изпяха песничка с която извикаха Дядо Коледа! Белобрадият старец влезе в салона на читалището, носейки чувал пълен с подаръци. Всяко дете участник с грейнало от радост личице,получи своят коледен подарък!

1441 посещения общо 1 посещения за деня
На 17.12.2018г. в салона на НЧ „Заря–1914″, се състоя Коледен концерт!