Още една бързо развиваща се фирма в община Костинброд получи престижния сертификат от БАИ. „Интерион“ АД е основана през 2001г. с участието на INTERIA, Гърция, дъщерно дружество със 100% участие на ION – водещ производител на шоколад и други сладкарски изделия в Гърция. Дружеството се намира в град Костинброд, където са разположени централният офис и производствената база. „Интерион“ АД разширява своите продажби и дистрибуторска мрежа, като покрива целия български пазар със своите офиси в градовете Костинброд, Пловдив и Варна. Компанията изнася за Република Сърбия, Румъния и други държави.
Една доказала се фирма, която с всяка година разширява своя пазар. „Интерион“ АД е горд носител на наградата „Супер бранд на годината“. А от началото на април и носител на сертификат клас А.

Г-н Богдан Богданов – изпълнителен директор на БАИ за инвестиции връчи сертификата на г-н Емануил Скарамагас- Изпълнителен директор на Интерион АД /Завод за производство на течен шоколад Nucrema в гр. Костинброд/.

Община Костинброд се гордее с фирмите на нейна територия и поздравява фирма “Интерион” за сертификата клас А.

Във връзка с получения сертификат от страна на “Интерион” АД са предприети действия за изграждане на довеждаща инфраструктура и община Костинброд ще изгради улиците “Обора” и “Шести септември” във вече оформящата се “Индустриална зона 3” в град Костинброд!

2774 посещения общо 2 посещения за деня
“Интерион“ АД /Нукрема/ получи септификат за инвеститор клас „А“ от Българска агенция за инвестиции /БАИ/